Main Dish
メイン

2017.08.15

Main Dish<br><span class="f50">メイン</span>

ENTRESS POISSON - 魚料理 -

レモングラス風味のオリエンタルアクアパッツァ
Acqua Pazza with Lemon Glass
2,100
鮮魚のポワレ バイマックルー風味のオマールソース
Fish Poêlé with Baimakrut Lobster Sauce
1,700

ENTRESS VIANDE - 肉料理 -

群馬県産“くちどけ”加藤ポークのソテー 粒マスタードソース
Sauteed “Kuchidoke Kato Pork” (Homebred Pork) with Whole Grain Mustard Sauce
1,950
骨付鶏もも肉のコンフィ ガイヤーン風
Roasted Chicken Confit, Kai Yang Style
1,500
鴨胸肉のロティ ソースシトロンヴェール
Duck Breast Roti with Citron Vert Sauce
1,650
仔羊背肉の香草パン粉焼き
Herb Crusted Grilled Lamb
1,950
黒毛和牛ランプのステーキ
チリインオイルを加えた ジュドブッフソース
Roasted Homebred Beef Steak with Jus de boeuf Sauce
3,580
page top