Main Dish
メイン

2017.08.15

Main Dish<br><span class="f50">メイン</span>

Entress Poisson - 魚料理 -

活〆真鯛のポワレ 〜白ワインソース〜
柚子胡椒のアクセント
Sea Bream Poêlé with White Wine Sauce, Yuzu Pepper
1,700
オリエンタルアクアパッツァ
バイマックルーとレモングラスのエッセンス
Oriental AquaPazza with Bai Makrut and LemonGlass
2,100

Entress Viande - 肉料理 -

口どけ加藤ポーク、ロースのロティ 〜サンバルを加えたフレッシュトマトソース〜
Roti of “Kuchidoke Kato Pork”(Homebred Pork) with Fresh Tomato Sambal Sauce
1,950
骨付き鶏モモ肉のコンフィ ガイヤーン風
〜スィートチリクリームソース〜
Roasted Chicken Confit, Kai Yang Style with Sweet Chili Cream Sauce
1,500
タイムとマジョラムで香り付けした鴨胸肉のロティ
〜赤ワインとラズベリーのガストリック〜
Roti of Duck Breast Flavored with Thyme and Marjoram with Red Wine and Rasberry Gastrique
1,800
ラム背肉のロースト
レモンとライムのコンフィチュール添え
Roasted Lamb with Lemon and Lime Confiture
2,800
黒毛和牛ランプのステーキ 〜レフォールを加えたジュドブッフソース〜
Roasted Homebred Beef Steak with Horseradish Jus de bœuf Sauce
3,580
page top