Hors D’ Oeuvre
オードブル

2017.08.17

Hors D’ Oeuvre<br><span class="f50">オードブル</span>

Cold Starters – 冷菜 –

軽く炙った鮮魚のカルパッチョ 〜生姜を効かせたケッパーとオリーブのヴィネグレットソース〜
Fresh Fish Carpaccio with Caper, Ginger and Vinaigrette Sauce
1,680
くるみ油とカマルグ産の塩でマリネした甘エビとクリームチーズの生春巻き
Sweet Shrimp and Cream Cheese Spring Roll Marinated Walnut Oil and Camargue Salt
1本 500
マグロとアボガドのタルタル ナンプラーのゼリー添え 〜バイマックルー風味のソースマヨネーズ〜
Tune and Avocado Tartar with Nampla Jelly with Bimacrule Flavored Mayonnaise
980
温薫法で仕上げた季節の食材3種
Three types of Seasonal Smoked Dish
1,450

 

Warm Starters – 温菜 –

ブラックタイガーと3種のキノコのアーリオオーリオ 〜ローズマリーの香り〜
Black Tiger and Mushroom with Aglio Olio, Rosemary
980
ツブ貝と旬野菜のオーブン焼き アヒージョスタイル(バケット付)
Oven-grilled Whelk and Seasonal Vegetables, Ajillo Style
1,580
パルメザンチーズのフィーユを散らした真カキのフリット 〜バルサミコソース〜
Oyster Fritto with Scattered Parmesan Cheese, Balsamico Sauce
1,480
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